Sestavine:
Sestavine:
1/2 čebule
2 korenja
200 gramov kuhanega rjavega fižola
1 manjša cukini bučka
1 strok česna
2 manjša paradižnika
2 pesti poljubnih testenin (jaz sem uporabila Proteini.si noodles)
1/2 čajna žlička suhega peteršilja
1/2 čajne žličke soli – oziroma po okusu
ščepec timijana
Postopek:
NatisniČebulo in česen narežemo na drobno. Korenje, bučko in paradižnik narežemo na manjše koščke.
V posodo dodamo žlico oljčnega olja. Na njej popečemo čebulo in korenje. Malo pososlimo. Ko se čebula spusti, dodamo česen. Ko ta zadiši prilijemo slab liter vode. Dodamo sol, peteršilj, timijan in na nižjem ognju kuhamo 20 minut.
Nato dodamo paradižik, kuhan fižol in bučko. Kuhamo nekaj minut, nato pa dodamo še testenine. Kuhamo toliko časa, kot zahteva čas na embalaži.
Juho po okusu dosolimo in postrežemo.