Anina kuhinja

Zajtrk mafini s piščančjimi prsmi in špinačo

Čas priprave: 10-15 minut

Čas kuhanja: 25 minut

Količina: 12 mafinov

Sestavine:

250 gramov starega kruha
180 ml vročega mleka
170-200 gramov piščančjih prsi
3 večja jajca
2 žlici kisle smetane
2 pesti sveže špinače
1/2 čajne žličke soli
poper ali čili po okusu

Za aktivne:
3 polne žlice nevtralnega proteinskega praška – sama sem izbrala te iz Proteini.si – Battery whey protein natural

Postopek:

Natisni

Kruh narežemo na drobno. Prelijemo ga z vročim mlekom, premešamo in pustimo da se ohladi. Takrat dodamo drobno narezana prsa, špinačo in zmešana jajca s kislo smetano, ter soljo.

Premešamo in pustimo stati 1 uro. Nato nadevamo namaščene prostore v pekaču za mafine

in jih pečemo na 180 stopinj nekih 25 minut.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.