Tuna in kisla smetana. |
Tunina paštetka. |
Nadevana tortilja. |
Zrolana nadevana tortilja. |
ZAHTEVNOST: 1/5
ČAS PRIPRAVE: 10 minut
Za 1 polnjeno tortiljo. Za 1 osebo.
SESTAVINE:
– 1 pšenična tortilja
– 4-5 listov zelene solate
– 1 večja konzerva tune
– 2 žlice kisle smetane
– 1-2 žlici naribanega sira
OPIS PRIPRAVE:
Tuno odcedimo in zmiksamo skupaj s kislo smetano. Zmiksani pašti vmešamo nariban sir. Tortiljo premažemo z zmešanim namazom in čeznjega porazdelimo narezano zeleno solato. Vse skupaj na tesno zvijemo v zvitek/rolado. Zvitek nato poljubno lahko narežemo ali na 4 ali na 3 dele.
Dober tek!
MMM, odlična ideja!
Hvala 🙂