Anina kuhinja

Topli sendvič z umešanimi jajčki, kečapom in kislo smetano

ZAHTEVNOST: 2/5
ČAS PRIPRAVE: 20 minut

Za 2 dobro obložena sendviča.

SESTAVINE:

  • 4 jajca
  • ščepec origana
  • 1 mala pest sira
  • 2-3 žlice naribane posebne salame
  • 1 žlica kečapa za jajca
  • 1 žlička kisle smetane in kečapa za premaz
  • 4 toasti
  • malce olja za peko jajc

OPIS PRIPRAVE:

Jajca stepemo. Dodamo jim naribano salamo in sir. Primešamo še malce kečapa in origano, ter vse skupaj dobro zmešamo.

V ponvi segrejemo malce olja in jajca na njej popečemo.

Toaste spečemo v pečici. En pečen toast premažemo s kislo smetano, drugega s kečapom,

in nato prvega nadevamo z umešanimi jajčki in pokrijemo z drugim toastom.

Dober tek!