Anina kuhinja

Rezanci s svežo špinačo, feto in piščančjim mesom

Čas priprave: 5 minut

Čas kuhanja: 10 minut

Količina: 2 osebi

Sestavine:

200 gramov rezancev – jaz sem uporabila proteinske, ki jih najdete tukaj
300 gramov piščančjega mesa
2 stroka česna
2 pesti špinače
30-40 gramov fete sira
sol in poper po okusu

Postopek:

Natisni

Piščančje meso operemo in obrišemo. Posolimo in popopramo. Položimo v vročo ponev in jo pokrijemo. Pustimo da se peče dve do tri minute, nato pa obrnemo in spet pokrijemo s pokrovko. Po treh minutah štedilnik ugasnemo in ponev pokrito pustimo na vroči plošči.

Vmes skuhamo rezance v soljenem kropu.

Vroče premešamo s špinačo, naribanim česnom in zdrobljeno feto.

Na vrh dodamo popečeno meso in takoj postrežemo.

 

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.