Anina kuhinja

Regratova solata s suhimi paradižniki, jajcem in krompirjem

Čas priprave: 10 minut

Čas kuhanja: /

Količina: 2 osebi

Sestavine:

3-4 pesti regrata (ali druge zelene solate/špinače pri roki)
2 kuhani jajci
2-3 kuhani krompirji
3-4 Ponti Zero Olio suhi paradižniki v mešanici aromatičnih začimb
2-3 žlice Monini olivnega olja Delicato
4-6 žlic Ponti balzamičnega kisa iz modene ali jabolčnega kisa aromatiziranega z medom
1 strok česna
ščep soli – po okusu

Postopek:

Natisni

Kuhan krompir olupimo in narežemo na kocke. Jajca prav tako olupimo in narežemo na rezine. Vse sestavine naložimo v skledo za solato.

Česen naribamo ali drobno narežemo, ter zmešamo z oljem, kisem in soljo. S polivko prelijemo solato in premešamo.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.