Anina kuhinja

Proteinske skutne bagel štručke

Čas priprave: 10 minut

Čas kuhanja: 30-35 minut

Količina: 4 štručke

Sestavine:

250 gramov pasirane skute (ali nepasirano spasirate v mikserju)
150 gramov pirine ali navadne moke
1 zravanana čajna žlička soli
1+ 1/2 čajne žličke pecilnega praška
1 jajce za premaz

Mešanica semen po okusu – pri meni sezam, laneno seme in mak

Postopek:

Natisni

Moko, sol in pecilni prašek premešamo.

Vgnetemo skuto. Oblikujemo testo in ga razdelimo na 4 dele. Vsak del oblikujemo v bagel štručko.

Odložimo na papir za peko in premažemo s stepenim jajcem. Potresemo z mešanico semen.

Položimo v segreto pečico na 200 stopinj za 30-35 minut da se zlato rjavo zapečejo.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[elfsight_instagram_feed id="1"]