Nimate idej kaj bi pripravili kadar dobite goste, pa imate čisto malo časa na razpolago. (ojoj, zvenim kot gospe iz top-shopa 😉 ) Te kruhki so naravnost smešno simpl, sploh pa izgledajo tako očarljivo. Zelo priporočam. 😉
Za 1 francosko štruco.
Čas priprave: 15 minut
Sestavine:
– 1 francoska štruca
– 30-40 rezin pikantne suhe salame ali kulena
– 5-6 pesti naribane mocarele
– 20 rezin čedar sira
Opis priprave:
Francosko štruco razpolovimo. Nadevamo jo s salamo,
potresemo z mocarelo
in na vrh položimo rezine čedarja.
Razrezano in nadevano štruco položimo na peki papir in jo pečemo na 200. stopinjah približno 15 minut oziroma dokler se sir na vrhu lepo ne stopi.
Rezine nato razrežemo na manjše koščke, jih razporedimo po velikem krožniku in postrežemo.
Dober tek 😉