Anina kuhinja

Čevapčiči v kajmak kremasti omaki

Čas priprave: 10 minut

Čas kuhanja: 10-15 minut

Količina: 4-5 oseb

Sestavine:

1 kg čevapčičev
250 gramov kajmaka
200 gramov kremnega sira
2 žlici kisle smetane
1 pest naribanega parmezana
1/2 čajne žličke česna v prahu ali nariban strok svežega
mleti poper po okusu
1/2 čajne žličke soli – po okusu
Sveži ali suh origano – po okusu

Postopek:

Natisni

Čevapčiče spečemo na grill plošči.

V ponev dodamo vse ostale sestavine in jih na srednji temperaturi kuhamo 5 minut.

Pečene čevapčiče postrežemo v omaki, zraven pa postrežemo lepinje in narezano zelenjavo.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.