ZAHTEVNOST: 1/5
ČAS PRIPRAVE: 10-15 minut
Za 2 krožnika juhe.
SESTAVINE:
– 1 večji ali dva manjša kosa kruha
– 3-4 žlice olja (priporočam olivnega)
– 1 strok česna
OPIS PRIPRAVE:
Pečico segrejemo na 180 stopinj. Česen razpolovimo in ga podrgnemo ob obe strani kruha. Kruh narežemo na kocke in mu dodamo olje. Vse skupaj nežno premešamo in stresemo na peki papir, kjer kocke lepo razporedimo tako da se bo vsaka lahko lepo zapekla. Pečemo jih 10 minut oziroma toliko časa da postanejo lepo zlate barve. Takšne postrežemo zraven raznih juh.
Dober tek!
Preizkušeno-odlično,za juho ali grickanje namesto čipsa….
lp
Jelka
Super. Me veseli, da so ti všeč. 😉
Lep pozdravček,
Ana