Anina kuhinja

5 minutne šurlice s camembert sirom

Čas priprave: 5 minut

Čas kuhanja: 20 minut

Količina: 2-3 osebi

Sestavine:

Sestavine:
4 pesti češnjevih paradižnikov
1 camembert
2 kapljici Aromatrip bio Timijan eteričnega olja
2-3 žlice oljčnega olja
1/2 čajne žličke soli
1 čajna žlička sladkorja
1/2 čajne žličke suhega česna
1/2 čajne žličke črnega popra
1/3 čajne žličke suhega origana
250 gramov svežih šurlic
+
1 polna pest parmezana
svež peteršilj

Postopek:

Natisni

Češnjeve paradižnike razpolovimo. Dodamo sol, poper, česen, timijanovo olje, oljčno olje, origano, sladkor in fino premešamo.

Camembertu odrežemo zgornji del in ga postavimo na sredino. Sama se odrezan del postavila pod njega.

Položimo v segreto pečico na 200 stopinj za 20-25 minut da se na siru začnejo delati mehurčki in paradižnik ponekod zgleda lepo zapečen in omehčan.

Takrat vmešamo sveže kuhane testenine in parmezan. Potresemo s svežim peteršiljem.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.