Anina kuhinja

Polepšali ste mi dan

Polepšali ste mi dan

Ko sem slabi dve leti nazaj začela s to stranjo nisem niti pomislila, da bom kdaj dosegla tako veliko število všečkov na facebook strani. In še vedno ne morem verjeti da jih je že 20.000, mislim halooo, to se sliši takooo veliko. 😀 Že ko sem prišla do 10.000 sem si čestitala in si rekla, da mi je popolnoma vseeno, če ostanemo pri 10.000, ker je to ogromno sploh za tako kratek čas.

Ne bom šla v detajle, toda trenutno smo vsi bolni, Timon z vročino in Liam s popolnoma zaprtim noskom… spimo res ne – sama namreč cele noči spim z Liamom v naročju, da revček lahko vsaj normalno diha. Da ne opisujem kakšne imava ko se dojiva. Seveda vmes poje ogromno zraka in ga potem ves čas napenja. :/ Kakorkoli, bomo že preživeli. —- Tako sem namreč večino noči pokonci in danes sem celo jutro od 3-8 zjutraj osveževala fb stran in čakala, da bom končno zagledala številko 20.000 in res sem bila presrečna ko sem jo. (sem naredila print screen za spomin 😀 )Seveda bi bila še bolj vesela prespane noči, ampak če že moram biti pokonci, pa je to najlepša distrakcija kar jih je.

2016-09-19-08-26-20

Ker sem tako danes res dobre volje, sem se odločila da vas malce razvajam in izmed vas izberem 4, ki bodo prejeli mojo kuharico  ali priročnik po izbiri. 😉

Hvala vam! Zdaj pa naslednji cilj – 30.000 😉

Prelep večer vam želim,

vaša Ana

Komentarji

  1. Čestitke tebi in nam za dosežene všečke in še na več 😛 uspešnega sodelovanja!
    Želim si Sladka Anina kuhinja <3

  2. Srecno okrevanje…stanje pa podobno pri nas…3.noc brez spanja…naj se hitro vsi pozdravimo, da bomo lazje uzivali z nasimi soncki…in se z njimi posladkali ob super receptih?

Komentarja ni mogoče oddati.