Anina kuhinja

Najtežje je vztrajati

Najtežje je vztrajati

Vsi pravijo da je najtežje začeti. Jaz pravim da je težko začeti, najtežje je vztrajati. In to je moj največji problem, kar se tiče telovadbe. Bila sem zelo pridna, preden sem prvič zanosila, in zdaj po 4 letih odkar se je to zgodilo preprosto odlagam, začenjam in odneham… sem eno veliko razočaranje. Malce si popuščam, ker sem vseeno mama dveh majhnih otrok, s svojim podjetjem, ki zahteva veliko dela. Pa vseeno, je čas, da se spravim v red. Manjši razlog, da si želim izgledati najbolje kot lahko, je moja služba, največji pa je moje počutje in zdravje.

Včasih sem telovadila, zato da bom bolj suha. Zdaj je moja želja po telovadbi usmerjena bolj v željo po učvrstitvi in željo, da bi bilo moje telo, kar se le da zdravo, da bom lahko dolgo živela in razvajala moje vnučke. Res se sliši še daleč stran, ampak mnenja sem, da je veliko lažje spraviti telo v formo, če začneš zgodaj in da je veliko bolj zdravo, če celotno življenje skrbiš zase.

Ker mi telovadba doma preprosto omogoča goljufanje (sploh kadar kakšen od otrok zboli), sem se odločila, da se vežem in brez razmišljanja sem se odločila, da se za telovadbo povežem z Nušo Gnezda in Feniks studiem, kjer izvaja svoje treninge. Za Nušo sem slišala, ko sem bila drugič noseča in ves čas sem jo spremljala. Nuša je mama in za moje pojme ena najboljših trenerk za ženske – sploh ženske po porodih, ker kot mama točno ve kakšna sprememba to je in svoje izkušnje vpelje v treninge, ki so tako prilagojeni takšnemu stanju.

Ko sem jo prejšnji teden kontaktirala z željo, da začnem telovaditi pri njej, sva se dobili na kavi in v trenutku sva se ujeli. Prišli sva na idejo, da za vas dvakrat mesečno skupaj pripraviva zanimive vsebine na temo telesa po porodu in telovadbe. Občasno bova postregle tudi s kakšnim dobrim videom, kjer bova predstavile super vaje za določene dele telesa.

Za najino ustvarjanje sem tako odprla nov razdelek na mojem blogu – Zdrava in lepa- , ki ga bosta dopolnjevali še dve temi – recepti z zdravimi jedmi, in članki o negi telesa in ženska razvajanja.

Priznam, da se veselim in nestrpno čakam kaj lahko s pridno telovadbo, zdravo okusno hrano in kakšnimi dobrimi razvajanji v pol leta naredim iz sebe.

Jutri začnem, tako da pričakujte prvi zadihan selfie z Nušo iz treninga. 😀 Upam, da mi končno uspe in vztrajam.