Anina kuhinja

Novoletne zaobljube

Novoletne zaobljube

Vsako leto si zadam nove cilje za novo leto in večinoma sem vztrajna in trmasta kot bik in jih uspem izpeljati – ne ustavita me niti en ali dva dojenčka. 😀 No, tudi letos sem si jih zadala veliko preveč in včasih si mislim da bi se lahko malo umirila, ampak to preprosto nisem jaz. Ves čas se mora dogajati, nič pri miru, vedno nekaj novega in toliko idej/ciljev, da včasih kar boli glava. In dan mine tako hitro. Se tudi vam zdi da je prekratek? Meni bi bilo super če bi imel 10 ur več in mislim da bi mi uspelo “v miru” podelati vse kar sem si za tisti dan zadala.

Decembra ko sem si vzela teden na off, sem imela po dolgem času nekaj minut več za razmišljanje o preteklem letu in o željah za novo leto. In zares mislim nekaj minut, ker je bil drugače hektičen. 🙂 No, hektičnost pač prineseta dva majhna otroka in če sta vsaj pol moja, potem se mora ves čas dogajati. 😀 Vsi so mi govorili po Timonu, ki je zares živahen otrok, da bo drugi umirjen – seveda ni, isti živc je kot prvi. Pa si mislim, kako bi to sploh bilo mogoče, ko sem sama ista. Pač smo ena “divja” družinica. 😀 Hvala bogu sem si vzela teden na off in se zares posvetila njima in možu, ker so pred mano zelo nabito polni meseci dela in ogromno novih projektov, o katerih sanjam že leta in prepričana sem da boste nad njimi navdušeni. Me malo skrbi kako mi bo zneslo vse izpeljati, sploh če nas bodo obletavale viroze kot so nas decembra. Ampak vseeno bo potem občutek ob končanju projektov toliko slajši.

Pa seveda moje zaobljube ne obsegajo samo novih projektov ampak tudi nekaj stvari, ki so samo zame. Po štirih letih posvečanja mojima malčkoma, se mi zdi da si končno zaslužim tudi kakšno minutko več zase. Saj veste, zadovoljna mama, zadovoljen otrok. Več o tem kaj sem si zamislila izdam v ponedeljek. Itak delim vse z vami, saj ste moja razširjena družina. 😉

Me pa zanimajo vaše zaobljube za novo leto? 😉