Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Zaslužen dopust

Zaslužen dopust

Končno šibamo na glavni dopust. Ker se bližam 33. tednu nosečnosti je za dopust že zadnji čas in tako bomo šli za malce dlje časa, ker po 36. tednu ne bom več upala iti tako daleč. Ne bi namreč preveč rada rodila na Hrvaškem, bolj ali manj zato, ker hrvaščine ne razumem najbolje, sploh pa ne znam govoriti hrvaško in bo sporazumevanje potem zelo nerodno. Šibamo na Krk in tako je najbližja slovenska porodnišnica v Postojni, ki pa je 1,5 ure oddaljena, kar se mi zdi kar daleč. Sicer dvomim da bom tako hitro rodila, pa vseeno. Tako bomo izkoristili morje v juniju in bo julij namenjen čakanju prihoda na našega novega miška kar doma, blizu kranjske porodnišnice. 🙂

Objave bodo tako naslednje tri tedne malce bolj poredko, bom pa pridno objavljala utrinke naših dogodivščin. 🙂 Poleg tega moram posebej poudariti, da bodo vsa naročila v spletni trgovini odpremljena po našem prihodu domov, saj vse pošiljke urejava s Kristijanom sama.

Hvala vam, ker razumete. 🙂

Zvzeto branje knjige :D

Topel pozdravček,
Ana