Anina kuhinja

Zakon otroško igrišče ali meka za starše

Zakon otroško igrišče ali meka za starše

Moja zlata Andreja (žena mojega brata) je nekaj dni nazaj praznovala rojstni dan. Tako sva se odločili, da šibava na kavico. Sama sicer redko grem. Odkar imam Timona, pa še nikoli nisem šla skupaj z njim, ker je nemogoče v miru klepetati in letati za svojim malim vragcem. Tako grem na kavo, kadar dobim varstvo in imam luknjo v delu. Torej skoraj nikoli. Mislim da sem šla v celem letu le dvakrat. Kar je grozno, vem. Toda Timon, dela, gospodinjstvo … enostavno mi ne znese. Tako vsaj večkrat pokličem tiste moje najbližje prijateljice. Hvala bogu so vse razumljive, kljub temu da še nimajo otrok.

Kakorkoli. Andreja me je prepričala, da je v Kranju ta super igrišče, kjer se starši dobijo na kavi in opazujejo otroke kako se igrajo. Hmm, ok sem si mislila. To bo še zanimivo. Nekako sem spraskala uro v poznem popoldanskem času in sva šla.

Prideva tja in to igrišče je ogromno. Ne, res ogrooomno. Popolnoma je ograjeno, da otroci ne morejo do ceste ali zatavati kam proč. Timon je v momentu želel na tla in dve sekundi pa je že lezel po peskovniku. Z Andrejo sva naročili ledeni kavi (božanski mimogrede) in gledali najine razposajence ko so osvajali igrišče. Timon je vsake 20 minut pritekel k meni z največjim nasmeškom na obrazu in joj kako je bil umazan. 😀 Potem se je malo pocrkljal in stekel nazaj.

Najin pogovor je sicer izgledal tako da sva se pogovarjali in ves čas gledali otroke. Nikoli ne veš kaj se lahko zgodi. Fino je imeti oči na peclju. Pa vseeno že dolgo nisva toliko klepetali. Po dobri uri sva bila oba s Timonom zadovoljna in po temeljitem umivanju rok in obraza v stranišču sva jo popihala domov.

Definitivno se še vrneva.

Zelo priporočam igrišče vsem mamicam ki ste doma v okolici Kranja. Imenuje se Gibi gib in je nasproti Kranjskega bazena. 🙂 Točni napotki pa na njihovi strani – tukaj.

 

Dobra družba in ledena kava. ;)
Dobra družba in ledena kava. 😉
Premikajoči hlodi so bili najbolj obiskovani. :)
Premikajoči hlodi so bili najbolj obiskovani. 🙂
Ku kuc v hiški sem.
Ku kuc v hiški sem.