Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Morje morje morje

Morje morje morje

Nisem mislila, da nam bo uspelo vse narediti do časa in da bomo še celo uspeli iti ponovno na morje. Tisti teden v juniju je že zdavnaj pozabljen in takrat je bila še tako hladna voda. Zdaj pa kljub hladnejšemu vremenu pričakujemo toplejšo vodo, ki se je skozi poletje segrela. Po skoraj treh zelo napornih mesecih dela se mi zdi, da smo si zaslužili malce oddiha.

IMG_6309
Utrinek iz junijskega dopusta 🙂

No, če bo šlo vse po sreči danes šibamo in potem nas do naslednjega petka ni. 😀 Ko bi videli tale nasmešek na mojem obrazu. Gre vse do ušes in še malo dlje.
Seveda ta dopust ne bo niti malo tako preprost kot prejšnji. Bo pa mogoče za Timona bolj prijeten. S sabo bom nesla antialergijska razpršila in cel kup oblačilcev, odej, blazin … in tako bom prvi dan preživela ob čiščenju stanovanja. Treba bo odstraniti vse preproge, zavese. Ves tekstil, kot so odeje, blazine bodo šle v omaro in na njegovo mesto bodo šle preprane blazine in odeje od doma. Kavč in postelja se bosta prešpricala in potem molim, da ne bomo čisto polni izpuščajev. Timon in ati bosta vmes na plaži. Fino a? 😉 Kljub temu že komaj čakam. Že čiščenje bo ob vonju morske vode bolj prijetno. 😉

Kakorkoli, soseda na morju ima polno dvorišče fig, ki jih sama ne je in tako si predstavljam, da se vrnem z nekaj dodatnimi kilogrami. 🙂 Veselimi kilogrami. 😉 – ki jih bom potem malce manj veselo odtelovadila stran skozi zimo.

Da pa vas potolažim, moja odsotnost ne pomeni, da do naslednjega petka ne boste nič slišali o meni. Bom pridno objavljala utrinke na fb-strani Anina kuhinja, zato ne pozabite pokukati. 😉

Prelep pozdravček,

Ana