Anina kuhinja

Vozički

Vozički

   Z dragim sva gorenjsko naravnana kar se tiče financ in vedno paziva da ne zapravljava po nepotrebnem. 🙂 Kljub temu pri nakupu otroškega vozička res nisva šparala ampak sva kupila voziček ki je imel vse potrebno in sicer najbolj pomembno – napihljive gume, da bomo lahko poleti nabirali kilometre po poljskih poteh, ki jih je v naši vasi na pretek.
   No, kmalu po rojstvu malega škrata, so se vse te sanje o dolgih sprehodih končale, saj se mali ne mara voziti v košari. Ugotovila sva namreč da je prevelik firbec in se notranjosti košare naveliča v pičlih nekaj minutah. Potem naši sprehodi izgledajo tako, da očka nosi Timona, mami pa potiska prazen voziček. 🙂

Pa me zanima kdaj ste ve svoje male začele voziti v športnih vozičkih, kjer lahko opazujejo naokoli?

Timon, ko je bil še res zelo majčken v enem izmed zelooo redkih primerih spanja v vozičku. 🙂

Pozdravček,
vaša Ana

Komentarji

 1. Jaz sem mojega v košari začela prevažati ko je bil že res prevelik zanjo (do okol pol leta ali več) nato pa v športen del v ležečem položaju skoraj do enega leta:)

 2. Jaz sem mojega v košari vozila do cca 5m, pa je bil zadovoljen. Oz. Ko mu je postalo dolgčas sem ga obrnila na trebuh, da je "pasel kravice", strehico sem pa "zložila dol" in je užival :). V športni del sem ga dala pri nekje 5m, najprej čisto ležeče. Ko je samostojno sedel sem dvignila "sedalni del"

  1. Živjo Kaja 😉

   Imam Mei-tai (vsaj pomojem da se napiše tako), ampak mu je v njem čisto prevroče, pa še brcati ne more, ker so nogice notri in je v položaju žabice, tako da se noče nosit notri. :/

 3. Jaz sem tudi mojega dala v športni del pri 5 mesecih ali celo 6ih, nato pa v športnega v ležečem položaju, no zdaj je pa že sede =) tut jaz raje priporočam nosilko boba wrap ali pa kaj podobnega.

 4. Živjo 🙂

  Jaz sem našega fantiča dala v športni del par dni pred 5 m. Ker enostavno ni šlo, jokal je in sva se takoj mogla obrniti in sva šla domov. Je pa bil čisto leže. Ampak se je nekaj dogajalo, ni bila samo košara okrog njega. Zdaj pri 7,5 mesecih sva eno stopnjo višje (naš voziček ima tri leže, sede in nekaj vmes). Pa je čisto zadovoljen in se prav lepo vozi.

 5. Mi smo stari 3,5 mesecev in se tako kot tvoj Timon tudi naš lump noče predolgo voziti v košari, ker mu hitro postane dolgčas. Tako so naši sprehodi na mojo veliko žalost precej kratki (sedaj zdržimo sicer že pol ure :-)), ampak računam, da bo vsak dan boljše. V športni del bi ga rada dala šele takrat, ko bo lahko samostojno sedel, ker mu športni del sedaj ziher ne nudi prave opore, poleg tega se

Komentarja ni mogoče oddati.