Anina kuhinja

Piknik-večerja v naravi

Piknik-večerja v naravi

Na morju smo zajtrkovali na plaži in se kar nekako zaljubili v obrok v naravi. Ko smo sredi tedna prišli domov, nas je čakalo kup obveznosti, pa cepljenje za Liama … Komaj sem čakala da pride vikend, da se malo odklopimo in zadihamo.

Naj dodam, da se je vmes ko smo bili na dopustu doma, razbohotil vrt in vsi grmički okrog. Včeraj smo se tako v trenutku odločili, da se za spremembo z avtom odpeljemo v naravo na piknik-večerjo. Mojo Škodo, smo dodobra napolnili z domačimi borovnicami, malinami, domačo Chia limonado, svežim kruhom in še s tisočimi drugimi drobnarijami. Vem, čisto preveč hrane za štiri ljudi, med katerimi dva ne pojesta prav veliko, ampak zaželela sem si izbire. 🙂 Še dobro, da ima moj nov avto velik prtljažnik, da smo ga založili še s kupom igrač za igro na travi – žog, loparjev…

Ko smo končno našli košček travice in se pridno namestili na odejo in jo založili z vso hrano, smo kmalu ugotovili, da nas bodo pojedli žužki naokrog. V roku ure so več hrane pojedle kobilice, hroščki, mravljice in vsekakor so imeli pravo “fešto” komarji, saj smo domov prispeli popikani. 🙂 Ko smo se končno pripeljali do doma, pa smo še ugotovili da s seboj nismo vzeli ključev od glavnih vrat, stara mama pa je medtem odšla k večerni maši in tako smo piknik nadaljevali pred hišo do nočnih ur. 😀

Kljub pikom in veseli družbi žuželk smo se imeli odlično in piknik-večerjo zagotovo še ponovimo. Ste vi že kdaj imeli piknik večerjo v naravi?

IMG_2663

IMG_2467

IMG_2536

IMG_2498

IMG_2441

IMG_2567

IMG_2554

IMG_2640

IMG_2606

IMG_2611

Komentarji

  1. Živjo!

    Joj kako sem se nasmejala temu dejstvu, da ste imeli še piknik pred hišo zaradi pozabljenih ključev. ☺Sem se nase pomnila kolikokrat me je moja babica po nesreči ven zapirala jaz pa brez ključev. S tem, da sem živela v bloku v mestu potem pa na drugo stran kjer so bila okna pa kamenček metati na oken. ??Prvič sem mislila, ko so me mimoidoci gledali, da se bom pogreznila nadstropje nižje kasneje sem si raje začela opomnike pisati VZEMI KLJUČE.???

    Čudovita izkušnja je jesti v naravi drugič si za saboj vzemite še svečo proti komarjem(vonj sivke ali limone). Lepe fotografije ste posneli a najlepša mi je bila tista, kjer Liam sam je. Prav stopila sem se ob njegovi pozi in izrazu na obrazu. Hvala Ana za tako simpatično objavo.

Komentarja ni mogoče oddati.