Anina kuhinja

Večer zame :)

Večer zame :)

Odločila sem se, da majhni otroci niso izgovor, da ne bi vsake toliko časa naredila kakšnega luštnega večera za prijatelje, družino, prijateljice, itd. In po celem tednu norišnic in dela si v petek popoldne vsi zaslužimo dobro družbo z dobro hrano, ki nas popelje v prost vikend z družino.

Vsi se branimo tistega dodatnega dela, ki ga organizacija prinese, čeprav vemo, da bo na koncu luštno in se bomo super zabavali. Ta petek vas bom spodbudila z manjšo nagrado in vas povabila, da, tako kot jaz, naredite tematski petkov večer.

Tema petkovega večera bo —- Kostanjevo druženje s sosedi/sovaščani. Ja, saj vem, da kostanja letos pretirano veliko ni najti, ampak kljub temu cene v trgovinah niso tako pretirane. Sama ga imam lepo količino še zamrznjenega od lanskega leta in iz zamrznjenega bom naredila domačo kostanjevo kremo – ki bo šla k sveže pečenim palačinkam. Svež in kupljen pa se bo pekel v pečici. 🙂

Izmed vseh, ki boste v petek popoldan/zvečer pripopali slikico druženja s svojo družbo na moj FB zid (vsaka slikica šteje, tudi če ga boste zažurali drugje kot doma), bom izbrala nekoga, ki ga bom obdarila s paketom Coca-Col. Da bo za naslednji planiran večer za pijačo poskrbljeno. 😉

Jaz sem povabilo mojim sosedom že oddala in iskreno že kooooomaj čakam, da pride petek. Timon bo imel družbe dovolj, saj bodo sosedje s seboj pripeljali tudi svoje male navihančke, Liama pa bo za tisti dve urici klepeta/druženja in sladkanja prevzela moja stara mama.

Ste za, da ga ta petek skupaj zažuramo? Pa čeprav le preko socialnih medijev 🙂

party-drinks

Topel pozdrav in lahko noč vsem

vaša Ana