Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Učenje z igro – naše najljubše igrače za dojenčke in malčke

Učenje z igro – naše najljubše igrače za dojenčke in malčke

Obožujem igrače, ki imajo dodatno vrednost učenja in ne samo lep izgled. Če ste pred odločitvijo nakupa igračke za darilo ali preprosto kar tako, spodaj nanizam nekaj naših najljubših. Mimogrede, vse spodaj imajo zvoke, pesmice v slovenskem jeziku, kar je ogromno vredno, vsaj za moje pojme. Da ne pišem za vsako posebaj, pa jih najdete v vseh večjih otroških trgovinskih centrih.

  • Sestavljive kocke

Pri nas šele nekaj mesecev, ampak lahko rečem, da se z njimi igrata oba malčka, torej poleg 11 mesečnega Liama tudi triletni Timon. Set 3 kock, od katerih vsaka združuje klasično skladanje, osnovno učenje in enkratno aktivnost. Pritisnite na glavico posameznega junaka, da aktivirate funkcijo. Lahko pa kocke zložite eno na drugo in aktivirate vse funkcije z enim samim gibom. Modra kocka ima vrtljivi boben in drsna vratca/kliker. Rdeča kocka ima vakuumsko metalizirano vrtljivo kolo s 5 ujetimi kroglicami in preklopno stikalo. Rumena kocka ima klikajoči, vrtljivi gumb s kazalcem in premična vratca. Da povzamem, zares imajo kup enih funkcij. 🙂 Lahko pa jih preprosto zlagate v stolp, kar je pri nas najbolj zabavno. Seveda zlaganje za Timona in rušenja za Liama. 😀 Vsekakor odlična igrača za razvijanje motoričnih sposobnosti.

image1-1

  • Pojoča knjigica

Ena najljubših igrač že od Timonovih prvih mesecev. Zdaj z njo skupaj pojeva pesmice se učiva barve in še kaj. Liamu pa je zanimiva že zaradi dejstva da se sveti nosek, jo lahko lista in me vmes ne skrbi da bo pojedel liste saj so debeli in plastični. 😀

image3

  • Pametni kužek

Spomnim se koliko časa je Timon preživel s tem plišastim kužkom. Na žalost je pri slabem letu razvil hudo alergijo na pršice in smo jo morali umakniti. Kljub temu jo priporočam vsem, ki teh težav nimajo. Odlična je! Ima več kot 50 pesmic za prepevanje, melodij in fraz. Uči črke in abecedo, številke in štetje, barve in dele telesa.

165563

  • Aktivnostna kocka

Z nami prav tako šele nekaj mesecev. Nad njo smo navdušeni. Kocka ima 5 strani. Ravno prave velikosti za otroške rokice – jo lahko prime in raziskuje različne aktivnosti.  Vključuje ku ku vrata, lev ropotuljica,  vrteči valjar,…

image2-1

  • Daljinski upravljalec

Kljub temu da je pravzaprav daljinec, ga pri nas tretiramo kot otroški telefon. Z njim se igrata oba, včasih se z njim pohecava še midva z dragim. Je odlična igrača za na pot, za med vožnjo ali kot distrakcija med previjanjem, da vmes z rokami ne prime pokakane ritke ampak ima polne roke. 😀 Kužkov daljinski upravljalnik uči malčka številke, barve, abecedo in še veliko več. Več kot 35 pesmic za prepevanje, melodij in fraz. Ima osvetljen zaslon.

169101