Anina kuhinja

Izlet, nov avto in sladoled

Izlet, nov avto in sladoled

Že prejšnji vikend smo planirali krajši izlet, predvsem z namenom, da stestiramo mojo novo Škodo, pa nas je presenetila Liamova vročina. Tako je bil ves teden odet v virozo, ki je zagrabila vse štiri – naju malce manj, otroka malo bolj. Ker se nam je uspelo čez teden pozdraviti, smo se odločili, da se z novim avtom zapeljemo na krajši izlet ta vikend. Planirali smo obisk Jezerskega, pa smo zaradi neprespane noči (razlog – poln nosek in prihod novega zobka) zjutraj prepozno vstali in preden smo pojedli zajtrk in pripravili vse za sabo je bila ura že 10.

Izlet na Jezersko smo tako skrajšali na izlet v Preddvor, ki nam je bil bližje. Priznam, da sem že čisto pozabila kako lepo je tam. Nazadnje sva šla z dragim okrog jezera, ko sva bila še sama in nostalgično je bilo obujanje tistih časov in primerjava z današnjimi, ko sta poleg naju še malčka.

Že sama vožnja je bila seveda zanimiva. Zadnje tedne je Timon postal prava mala raglja in kamorkoli gremo celo pot sprašuje: “Kam pa gremo?”, “Zakaj pa?”, “A smo že tam?” 😀 Končno zares razumem poanto tistega filma – A smo že tam? (Are We There Yet?). 😀 Ko smo končno prišli, je sledilo čisto navdušenje nad jezerom in nad kačjimi pastirji, ki jih je bilo zares veliko. Pa seveda slap, račke, kamenčki, … lahko bi rekli kar, da je ta kraj res meka za otroke. 🙂

image1

IMG_2764

IMG_2819

Izlet smo zaključili z veliko kepico sladoleda in glasnim smrčanjem v avtu. 😀 Kljub temu, da je bil izlet kratek smo se imeli super in avto se je zares izkazal za strašno udobnega – no, saj drugega ni bilo za pričakovati. 🙂 Brez težav smo vanj spravili vso našo prtljago – voziček, previjalno torbo, poganjalca in ostalo je še veliko prostora za vso nabavo hrane, ki nas je čakala na poti nazaj domov.

IMG_2834

image7

image6

Kam pa se vi najraje zapeljete na izlet kadar imate prost vikend?