Anina kuhinja

Nova spletna stran in poseben popust za bralce

Nova spletna stran in poseben popust za bralce

Ne morem verjeti, da jo končno lahko vidite – mojo novo spletno stran. No njeno novo obleko. 🙂 Stara stran je bila preveč osnovna in preprosto ni zdržala vsega obiska in toliko vsebine, zato se je ničmalokrat sesula. Pri tej teh težav ne bi smelo več biti – vsaj tako so mi rekli fantje, ki so se z njo več mesecev trudili.

Želela sem jo objaviti že za tretjo obletnico odkar sem začela z zgodbo Anina kuhinja. Ta je bila en mesec nazaj na moj rojstni dan, ampak takrat še ni bila dokončana. No zdaj je in zares sem se potrudila, da je dobro urejena, da boste lažje našli vsebine in recepte, ki vas zanimajo. Tudi iskalnik super deluje in nasploh je stran zares postavljena na dobrih temeljih. V posamičnih razdelkih zdaj najdete tudi objave o tednih nosečnosti in razvoja našega Liama, pa poseben razdelek porodnih zgodb in zares še ogromno drugih tem, tako da vas vabim da pokukate malce v zavihke. 😉 Pa seveda recepti in video recepti so zares premišljeno razdeljeni na veliko kategorij in podkategorij, da boste z lahkoto našli kar vas bo zanimalo.

Da ne omenim, da je stran končno urejena na način, da boste z veseljem po njej brskali tudi po ploščicah in telefonih. 🙂 Vsekakor pa bom izjemno vesela vaših predlogov in mnenj, če bi še kakšno malenkost dodali, spremenili. Stran je namreč narejena za vas in vaše mnenje mi veliko pomeni.

Ker je zame to pomemben dan, bi rada ob tej posebni priložnosti za vse vas bralce ponudila izjemen popust -50% na čisto vse moje kuharice/priročnike, ki jih najdete v moji spletni trgovini tukaj. Popust traja samo do 3.12., tako boste lahko popust porabili tudi za praznične nakupe za Miklavža. To je moje praznično darilo vam. <3

Ker pa me ogromno ljudi sprašuje, kdaj bo izšla nova praznična kuharica, pa naj vam povem, da je letos izjemoma ne bo, pripravljam pa nekaj posebnega za spomlad. 😉