Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Testiram previjalni nahrbtnik Greenwich

Testiram previjalni nahrbtnik Greenwich

Ko sem prodala voziček skupaj s previjalno torbo sem se kar naenkrat znašla na poziciji, da mi je manjkala previjalna. Na začetku sem se znašla in imela rezervne stvari v nahrbtnikih od malčkov, potem pa so tudi ti ostali v vrtcih – saj se mi zdi brezveze da jih vsak dan jemljem domov. Poleg tega moram potem s seboj na izlete in v trgovine jemati dva otroška nahrbtnika in veliko bolj praktično in simpatično se mi zdi če imam vsa rezervna oblačila, vodo, prigrizke in še kaj (sama sem ena tistih ki pakiram za vse slučaje – torej gre pol stanovanja vsakič z mano 😀 ) na enem samem mestu.

Iskala sem previjalno, ki bi jo sčasoma potem lahko imela tudi kot torbo zame. Torej da ni porisana z otroškimi detajli. Našla nisem čisto nič pametnega, dokler nisem pri prijateljici zagledala to previjalno torbo. Zares sem se zaljubila in ker sem z otroško trgovino Hajdi.si že delala in sem z lastnico razvila lep odnos sem se odločila, da jo pokličem in prosim če za začetek lahko nahrbtnik stestiram. Nahrbtnik ima namreč kar ceno tako da sem želela preveriti če mi zares odgovarja in če bi mi ga kupim, pa seveda delim izkušnjo z vami mamicami, ki se mogoče soočate z istim iskanjem.

Sama imam previjalno torb že skoraj dva meseca in predstavljam si da bo ostala z mano še desetletja. Zares. Poleg tega da je oooogromna, kar pomeni veliko prostora za vse kar si kot mama zamislim za seboj, je še iz veganskega usnja, kar je za čiščenje sanjsko. Sploh če je tvoj otrok hud alergik na pršico in ne želiš nahrbtnika prati vsake dva tedna. Timon tako brez slabe vesti tipa nahrbtnik, sama nimam dela s čiščenjem, saj ga preprosto le obrišem.

306A4339

Naj dodam še to da ima nešteto prostorčkov, predalčkov (sem preverila – 9 jih je :O ) ki še kako pridejo prav za vse prigrizke, flaške, robčke, pleničke, krpice…. Za razliko od prejšnje previjalne kjer sem vse stlačila v edini in največji predal, imam tukaj vse lepo urejeno. Sama sem nežni “freak” na urejenost in paše mi da hitro najdem kar iščem. Poseben razdelek je namenjen tudi mojemu računalniku (ali tabličnem računalniku), kar je zame zlata vredno, saj je velik procent moje službe na mojem računalniku. Možnost da ne potrebujem dodatne torbe za računalnik, kadar ga jemljem s seboj je čisto hudo. 😀 Poleg tega ima vključeno tudi oblazinjeno previjalno podlago za na pot. Res, ni da ni.

greenwich_nahrbtnik_caramel3 greenwich_nahrbtnik_caramel2

Tudi izbira barv je zelo všečna, čeprav pri meni ni bilo debate da bi izbrala kaj drugega kot kameljo, saj sem na ta odtenek dobesedno zaljubljena že lep čas. Me je pa nežno zamikal tudi ta ki gre malo v rožnat odtenek. Boste pa tudi mamice z željo po temnejših barvah našle odtenek zase. 😉

Prav tako ima nastavke da ga lahko pritrdite na voziček.

greenwich_nahrbtnik_caramel5

Če bo slučajno kateri od vas nahrbtnik všeč sem za vas izprosila 10% popust na vse Skip Hop previjalne torbe, ki ga dobite preko moje kode – skiphop v otroški spletni trgovini Hajdi.si.

 

Komentarji

    1. Tadeja, oprosti nekaj sem zaštrikala. 😀 Je že popravljeno in koda je napisana. 😉

Komentarja ni mogoče oddati.