Anina kuhinja

Selitev, zdravje in masaže

Selitev, zdravje in masaže

Hiška je bila zalogaj. Ne samo finančni ampak tudi fizični. Opremiti 300 kvadratnih metrov prostorov, vso pohištvo sestaviti in prenesti je kar veliko dela. Sploh si ne predstavljaš koliko enih stvari je za prenesti, sestaviti dokler nisi na točki kjer se to dejansko dogaja. Pa ne samo pohištvo. Ko je enkrat pohištvo v hiši in pridejo na vrsto vse male malenkosti kot je hrana, posode, tekstili, oblačila… imaš občutek kot da je prenos ena velika kača, ki se kar ne neha.

Ko je bilo vso pohištvo v hiši in sestavljeno sva z dragim še vseeno potrebovala skoraj 10 dni celodnevne nošnje da sva hišo opremila in pripravila na bivanje. Da ne omenjam da so prej v njej mesece delavci delali in da je bilo tla vseh 300 kvadratov potrebno pomiti vsaj 10x, preden voda ni bila več umazana in se na tleh od hoje na nogah ni več poznal kar nekakšen bel prah od dela.

Na koncu procesa sva bila oba izčrpana. Zdravje se mi je sesulo od stresa in predvsem od izpostavljenosti večji količini prahu, ki mi je povzročil izjemne izpuščaje po koži. Ja, tudi sama sem alergik na pršico. Vseeno sem se fizično kar hitro sestavila nazaj. Dragemu na drugi strani, ki je v večini vse težje stvari sestavljal in prenašal pa je kot rezultat več mesecev hudega fizičnega dobil bolečine v hrbtu, ki ne minejo. Niso hude, da bi obležal, so pa dovolj vztrajne, da so nadležne in neprijetne. In od tega je zdaj že dober mesec.

Sem se takoj javila da ga zmasiram sama in sem tudi ga, ampak resnici na ljubo moje masaže niso ravno profesionalne. 😀 Brezdvomno so pasale, ampak masaža nekoga s pravim znanjem in domača masaža sta stoletje narazen.

Zato sem iskala nekoga, ki bi mu s serijo kvalitetnih masaž stanje popravil. Ker sem kozmetični salon Neguj.se že poznala od prej in ni daleč stran od najinega doma, sem se odločila da tam zakupim set masaž. Že po prvi se je bistveno bolje počutil. Mislim da sem sama zdaj do nadaljnega z masažami odslužila. 😀

 

 

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.