Anina kuhinja

Tunini kruhki

Tunini kruhi so zelo primerni za razne družabne večere, rojstne dneve,…

Tunin namaz z sveže narezanimi kruhki.

Kruhki s tuninim namazom pripravljeni na peko.

ZAHTEVNOST: 2/5
ČAS PRIPRAVE: 35 minut

Za 20 kruhkov.

SESTAVINE:

– 1-2 francoski štruci ( odvisno od željene debeline kruha )
– 160 g tune
– 70 g kisle smetane
– 40 g naribanega sira
– ščepec origana

OPIS PRIPRAVE:

   V manjši posodi zmešamo tunino, kislo smetano, sir in origano. Nadaljujemo z rezanjem francoske štruce, katere koščke potem postavimo na pekač obložen s peki papirjem. Narezane kruhke nato obložimo z tunino maso in jih položimo v segreto pečico na 160 stopinj za 10- 15 minut. Na pečene tunine kruhke, odlično paše kečap – po želji.

DOBER TEK!