Sestavine:
1 x vanilijev tortni biskvit – recept tukaj
150 gramov sladke smetane
150 gramov BAM bele čokolade
400 gramov mascarpone sira
400 gramov BAM pistacijinega namaza
Za okras:
grobo narezane pistacije
BAM belo čokoladni krispiji
Postopek:
NatisniSladko smetano zavremo in odstavimo. Vmešamo belo čokolado in mešamo, da dobimo enotno zmes. Dobro ohladimo.
Ohlajeno vlijemo k mascarpone siru in fino zmiksamo, da se sestavini povežeta. Položimo v hladilnik.
Ohlajen biskvit zrežemo na 5 delov.
Prvi del postavimo na željen servirni krožnik/pladenj. Premažemo ga na tanko s pistacijevim namazom in z brizgalno vrečko nabrizgamo rožice z mascarpone kremo. Pokrijemo z novim slojem in postopek ponovljamo do zadnjega solja biskvita.
Zadnji sloj biskvita premažemo s pistacijevim namazom in ob robu nabrizgamo mascarpone rožice in jih okrasimo s pistacijami in krispiji.
Položimo v hladilnik ali takoj zrežemo in postrežemo.
Lešnikove kremne rezine sem pripravljala z vrhunskimi izdelki iz spletne trgovine Mojačokolada.si, ki poleg lešnikovih izdelkov drži tudi ogromno drugih čudovitih izdelkov za peko in sladkanje. 😉
Z mojo promo kodo ANACASTI pri nakupu v spletni trgovini Mojačokolada.si. dobite brezplačno dostavo. Naj komu koda pride prav. 😉