AKCIJA! Pri nakupu dveh ali več kuharskih knjig ali priročnikov, prejmete kuharico Anina kuhinja: Zdravo in uravnoteženo GRATIS. Akcija velja le za fizično obliko knjig ter do 24.3.2024 oziroma do razprodaje zalog.

Anina kuhinja

Raffaello praženi mandlji – praznično darilo

Čas priprave: 5 minut

Čas kuhanja: 10 minut

Količina: 2 manjša kozarčka

Sestavine:

200 gramov mandljev
100 gramov bele čokolade
50 gramov sladkorja v prahu
50 gramov grobe kokosove moke
1 vrečka vanilijevega sladkorja

Postopek:

Natisni

Mandlje stresemo na papir za peko in pražimo v segreti pečici na 180 stopinj 8-10 minut da lepo zadišijo.

Med praženjem stopimo čokolado. V zip vrečko dodamo vse ostale sestavine.

Pražene mandlje malce ohladimo. Nato jih premešamo s čokolado in pretresemo v zip vrečko. Vse skupaj premešamo in z rokami malce pristisnemo v mandlje.

Pretresemo nazaj na papir za peko in ohladimo ter počakamo da se čokolada strdi.

Shranimo v darilne kozarčke.

Raffaello pražene mandlje sem pripravljala s pomočjo vrhunskih Fino izdelkov,

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.