Anina kuhinja

Preprosti rikotini njoki

Čas priprave: 10-15 minut

Čas kuhanja: nekaj minut

Količina: 2 osebi

Sestavine:

150 gramov rikote znamke Land iz Eurospina
120-130 gramov moke iz Eurospina
1/3 čajne žličke soli
1 jajce iz Eurospina

Postopek:

Natisni

Rikoto, jajce in sol z vilico fino premešamo.

Vmešamo 100 gramov moke. Po kuhinjski površini potresemo preostalo moko in nanjo pretresemo vsebino iz posode. Iz sestavin zgnetemo rahel in mehek hlebček.

Z rokami oblikujemo daljšo kačo/klobaso in pod njo dobro pomokamo. Narežemo jo na manjše blazinice. Nož med rezanjem večkrat pomokamo, da se nanj ne prijemo testo.

Njoke skuhamo v soljenem kropu, dokler ne priplavajo na površje.

Neskuhane pa lahko tudi razporejene na pomokanem pekaču položimo v zamrzovalnik. Ko zamrznejo, jih preložimo v vrečko in hranimo v zamrzovalniku.

Večina uporabljenih izdelkov v receptu iz Eurospina je do 26.8.2020 v akciji po super nizkih cenah. Za ogled vseh ugodnosti, vas na njihovi spletni strani čaka tedenski letak, ki ga najdete tukaj. Sledite pa jim lahko tudi na njihovih družabnih omrežjih za še več nasvetov in ugodnosti.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/eurospinslovenija/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/EurospinSlovenija
YOUTUBE: https://bit.ly/Eurospin-YouTube

Komentarji

*Zahtevano

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[sg_popup id=1]