Praznični orehovi potička ježki

Čas priprave: 10-15 minut

Čas kuhanja: /

Količina: 8-10

Sestavine:

150 gramov Plazma keksov
100 gramov mletih orehov
3 žlice rumenih rozin
1 žlica vanilijevega sladkorja
1/3 čajne žličke cimeta
3 žlice mareličnega džema
120 ml sladke smetane
1 žlica ruma – ali rumova aroma/rumov sladkor

Za okras:
mleti orehi, mleti sladkor ali stopljena bela čokolada (ki ji dodamo čajno žličko rastlinskega olja)

Postopek:

Natisni

Kekse,cimet, sladkor, rozine in orehe zmiksamo do finega.

Vlijemo jih vrelo smetano in segreti topel džem. Premešamo in pustimo stati v hladilniku 30 minut.

Oblikujemo ježke in jih okrasimo. Hranimo v hladilniku.

 

 

Komentarji

*Zahtevano

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Najbolj prodajano v trgovini

Poglej vse izdelke
[sg_popup id=1]