ZAHTEVNOST: 2/5
ČAS PRIPRAVE: 1 ura
Za 4-5 oseb.
SESTAVINE:
– 6-7 kuhanih krompirjev
– 1 velika čebula
– 2 žlici ocvirkov v masti
– dober ščep soli in popra
– malce majarona
OPS PRIPRAVE:
Krompir skuhamo in olupimo. Narežemo ga na kolobarje debeline slabega centimetra.
Čebulo prav tako narežemo in sicer na čim manjše koščke. V ponev dodamo mast z ocvirki in jih stopimo in malce popečemo da postanejo zlato rjave barve. Dodamo jim čebulo, ki jo prav tako pražimo do zlato rjave barve.
V ponev nato stresemo narezan kuhan krompir in vse skupaj premešamo. Krompir pražimo kakšnih dobrih deset minut, da se malo zapeče in postrežemo.
Dober tek!
Zelo dober !
Super. 🙂
Odličen! Redno pripravljen v naši kuhinji. 😉
Ooo super. 🙂 Hvala, ker si sporočila. 🙂