Anina kuhinja

Popečeni kruhki z jajcem, patejem in češnjevim paradižnikom

Čas priprave: 5 minut

Čas kuhanja: 10 minut

Količina: 3 kruhki

Sestavine:

Sestavine:
3 toast kruhi
1 jajce
1 žlica kisle smetane ali grškega jogurta
1 Rio Mare pate po izbiri
3-4 češnjevi paradižniki
ščepec soli, česna v prahu in origana

Postopek:

Natisni

Jajce z vilico stepemo.Vmešamo kislo smetano, česen in sol.

Toast kruhe na sredini pritisnemo da se naredi nekakšna luknja. Vanjo namažemo izbran pate, dodamo zmešano jajčno kremo, narezane češnjeve paradižnike in potresemo z origanom.

Položimo na papir za peko in naprej v pečico segreto na 200 stopinj na zgornjo tretjino. Če vmes jajčno zmes popije kruh, jo med peko še enkrat ponovno dodamo kar nam jo je ostalo v posodici.

Pečene kruhke takoj postrežemo.

Komentarji

*Zahtevano

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

[sg_popup id=1]