Zaradi izrednih razmer za nedoločen čas onemogočamo naročanje izdelkov z možnostjo plačila ob povzetju. Vse ostale oblike plačila so še vedno na voljo. S tem ukrepom želimo zmanjšati neposreden stik s kurirji in zmanjšati možnost prenosa koronavirusa. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Popečen losos, z albuminsko skuto, avokadom in jajci

Čas priprave: 20 minut

Čas kuhanja: 15-20 minut

Količina: 1 oseba

Sestavine:

100-150 gramov lososa (ali piščančjega mesa)
100-150 gramov Zlata ptička albuminske skute
1-2 čajni žlički Zlata ptička avokadove majoneze
pest češnjevih paradižnikov ali 1 navaden paradižnik
1/2 avokada
1/2 stroka česna
ščepec suhega origana
sol po okusu
čili v prahu – opcijsko
2 jajci

Postopek:

Natisni

Losos ali meso narežemo na koščke. Na žlici olja jih zlato popečemo. Umaknemo in pokrijemo s folijo da počivajo.

Vmes narežemo paradižnik in avokado. Ju zmešamo s drobno naribanim česnom, soljo in čilijem, če imate radi pekoče.

Albuminsko skuto, narežemo in potresemo s soljo in origanom , ter zlato rjavo zapečemo na ponvi.

Skuto umaknemo in na ponci na uč spečemo dve jajci, ki jih malce posolimo.

Na krožnik razporedimo lososa, čezenj dodamo paradižnike in avokado, ter avokadovo majonezo. Pokrijemo z albuminsko skuto in na vrh dodamo jajca.

Komentarji

*Zahtevano

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Najbolj prodajano v trgovini

Poglej vse izdelke
[sg_popup id=1]