Sestavine:
Sestavine za kruhke:
12 toastov (sama sem izbrala kamutov toast – izberite poljubnega)
5 jajc
150 ml mleka (kravjega ali poljubnega rastlinskega)
1/2 čajne žličke cimeta
ščepec soli
1 žlica trsnega vanilijevega sladkorja
Sestavine za nadev 2 kruhkov:
4 čajne žličke arašidovega masla (sama sem uporabila tega iz Proteini.si)
1 manjša banana
Nasvet – kruhki so čudoviti hladni in vas več dni lahko pripravljeni čakajo v hladilniku, ter jih samo nadevate ko si zaželite.
Postopek:
NatisniJajca, sladkor, cimet, sol in mleko fino zmešamo. Toast pomakamo v jajčno zmes in odlagamo na papir za peko.
Pečemo jih 8 minut v segreti pečici na 200 stopinj.
Pečene lahko tople ali ohlajene premažemo z arašidovim maslom in nadevamo z narezano banano.