Anina kuhinja

Jagodni mlečni sago s tapiokinimi perlicami

Čas priprave: 15 minut

Čas kuhanja: 30 minut

Količina: 4-6 porcij

Sestavine:

100 gramov GymBeam tapiokine perlice
2,5 litra vode
250-350 gramov jagod
300 ml mleka (kravjega ali rastlinskega)
300 ml GymBeam kokosovega mleka (ali v celoti kravje/rastlinsko mleko)
2 žlici GymBeam medu ali 4-5 žlic kondenziranega mleka – ali 1-2 žlice sladkorja (po okusu)
1-2 pesti ledu

Opcijsko – v tekočino vmešajte merico GymBeam vanilijevih proteinov

Postopek:

Natisni

Vodo zavremo. V vrelo vodo dodamo perlice in jih kuhamo 15 minut. Po tem času posodo pokrijemo in jih pustimo stati 10-15 minut. Takšne odcedimo in ohladimo s hladno vodo.

Jagode narežemo na manjše koščke.

V posodo dodamo vse pripravljene sestavine in postrežemo.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.