Anina kuhinja

Goveja juha z mehkimi govejimi cmočki, korenjem in kolerabo

Čas priprave: 15-20 minut

Čas kuhanja: 4 minute

Količina: 20 cmočkov

Sestavine:

100 gramov govejega mesa iz juhe
2 jajci
30 gramov kruha (jaz sem uporabila brezglutenskega Schaer)
50 ml mleka
3 žlice drobtin (jaz sem uporabila brezglutenske Schaer)
1/2 čajne žličke soli
vejica peteršilja
1 strok česna
poper po želji
korenje iz juhe
koleraba iz juhe
svež peteršilj

Postopek:

Natisni

Goveje meso, skupaj s česnom, soljo in jajcema fino zmiksamo v fino zmes. Kruh nadrobimo v segreto mleko. Počakamo da se napije. Nato ga zmiksamo k mesni zmesi.

Dodamo tri žlice drobtin in premešamo z žlico.

Oblikujemo majhne mehke kroglice in jih kuhamo 4 minute v soljenem kropu.

Kroglice postrežemo zraven goveje juhe v katero narežemo zelenjavo iz juhe.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.