Anina kuhinja

Čokoladno lešnikov proteinski fudge

Čas priprave: 5-10 minut

Čas kuhanja: čas hlajenja 2-3 ure

Količina: pravokotnik cca 15x20 cm (manjši pravokotni ali kvadratni pekač)

Sestavine:

Sestavine:
25 gramov grenkega kakava v prahu
150 arašidovega masla Proteini.si
100 gramov kokosovega olja
100 gramov Proteini.si Veganskih čokoladno lešnikovih proteinov
60 gramov javorjevega sirupa
ščepec soli
1 čajna žlićka vanilijeve arome
2 Proteini.si proteinski tablici (sama sem izbrala čokoladno in piškotek)
1 pest lešnikov

Postopek:

Natisni

Arašidovo maslo in kokosovo olje segrejemo na nizki temperaturi da sta malce bolj tekoča in ju bomo lažje vmešali.

V posodo dodamo arašidovo maslo, kokosovo olje, kakav, proteine, javorjev sirup, sol in aromo. Vse zmešamo in razporedimo v pekač obložen s folijo za živila.

Na vrh pritisnemo narezane proteinske tablice in grobo narezane lešnike.

Položimo v hladilnik za 2-3 ure, nato pa odstranimo in zrežemo na poljubne kocke.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.