Anina kuhinja

Rascal Flatts

Kuhanje ob pravi glasbi, je najboljša stvar na svetu. In zame najboljša glasba na celem svetu je brez dvoma country. Glede na to, da sem danes kuhala cel dan, ampak res cel dan, in sem namesto lačna, sita že od samega vonja hrane in zmatrana. Oh zmatrana. Ja priznam, jamram kot sto let stara kura. 😉 Ampak vseeno, tudi če imaš mlade kosti, obstaja ta izraz.

No, kaj sem hotela povedati. Danes sem cel dan ob kuhanju poslušala nov album od moje najljubše skupine. Ah, Rascall Flatts. 🙂 Nimate pojma o kom govorim, kajne. To je ameriška skupina, ki ima skladbe s tako lepimi življenskimi zgodbami. Za razliko od večine sodobnih skladb, ki vsebujejo 3 minutno ponavljanje dveh stavkov brez pomena. No malo pobrskajte, zagotovo vam ne bo žal. Ta skupina je z vsakim albumom boljša in petje njihovega vokalista je za ušesa, kot maslo za vroč kruhek.

Sama se ob poslušanju te skupine počutim, kot da bi gledala solzavi film, saj ob poslušanju besedila večinoma smrkam kot tepka.

Prav zanima me, katero glasbo vi najrajši poslušate ko kuhate?

Hotela sem to deliti z vami, upam, da preživljate lep večer in se crkljate s kakšno dobro hrano. 😉

Lahko noč vam želim.

Vaša Ana

Komentarji

  1. OOO definitivno je COUNTRY poleg CHRISTMAS songs ter FRANCOSKE moja TOP IZBIRA ob kuhanju/pečenju.
    Navezanost na njo pa izvira iz otroštva, ko sem poletja preživljal na prijateljevi kmetiji. To so bila leta…polna lepot, brez skrbi, nedolžnosti. Trgovina je bil bližnji hladilnik, polica s pijačami kuhinjska vodna pipa, tujina in dopust, pa sosedov kokošnjak ali pa vaški ribnik.

  2. Vedno bolj ugotavljam, da si prav res moška različica mene. 🙂

    Ni boljšega kot luštna glasba in packanje v kuhinji. Pa hvala tebi za nasvet-sem pozabila, da bi v teh časih pasala božična glasba. Še dobro, da si me spomnil. 😉

Komentarja ni mogoče oddati.