Anina kuhinja

POZOR vsi, ki bi k obstoječemu naročilu radi dodali še Anino kuhinjo za najmlajše

Kot večina že ve, se je Anina kuhinja za najmlajše razprodala. Nekaj izvodov je vmes še prišlo do mene, ampak drugače se je ni dalo več dobiti. Knjiga je tako trenutno v tretjem ponatisu in bo pri meni predvidoma do 26.3.

Datum se ravno kreše z akcijo znižanja cen knjig zaradi prednaročil novega priročnika Anina kuhinja za malčke, ki bo potekala do 21.3. Vsakodnevno dobivam 30+ sporočil z željo, da bi želeli naročiti obe skupaj (Anina kuhinja za malčke + Anina kuhinja za najmlajše) in s tem prihranili pri poštnini.

Zato sem se odločila, da vam to omogočim, ampak ker je situacija relativno zapletena in ne želim, da bi pri pripravi naročil prišlo do napak, je to mogoče le, če upoštevate spodnja navodila.

Zaloga Anine kuhinje za najmlajše je že sproščena (naročite jo lahko tukaj). Knjiga bo iz tiskarne do mene prišla predvidoma 26.3. in pakiranje naročil se bo pričelo še isti dan. Torej bo naročilo k vam prišlo po 26.3. V kolikor boste zraven naročali še druge knjige boste tako na vse knjige morali počakati do tega datuma.

Če želite k že oddanem naročilu dodati priročnik Anina kuhinja za najmlajše potem na elektronski naslov kristijan.zontar@aninakuhinja.si napišite številko obstoječega naročila, koliko knjig bi želeli dodati in katere. Za že obstoječa naročila lahko dodate knjigo le do 19.3. do 7 ure zjutraj. V kolikor boste rok zamudili, dodajanje k obstoječim naročilom ne bo več mogoče, saj bomo naročila tisti dan zaključevali in odpošiljali – ja, prvi paket Aninih kuhinj za malčke, gre namreč k vam že v ponedeljek. Hvala za razumevanje. 🙂