Anina kuhinja

Petkova oddaja, praznični outfit in zimska kuharija

Petkova oddaja, praznični outfit in zimska kuharija

Za tokratno oddajo skoraj ni bilo potrebnega planiranja idej in receptov, saj sva z Mojco prejšnji teden skupaj z gledalci že skoraj celovito zasnovali najino petkovo kuhanje. Ker je bilo na ruske sirnike iz moje nove kuharice Anina kuhinja po navdihu takšen odziv, sva se odločili, da delava še jabolčno različico sirnikov po receptu mame od Aljoša, ki prihaja iz Rusije in je del Dobro jutro ekipe.

Z željo gledalke po receptu za domačega prijatelja, bo tako poleg sirnikov tudi ta na meniju. 😉 Video recept za domačega prijatelja najdete tukaj.

Recept za ruske sirnike z jabolki bo objavljen jutri 😉

Da pa ne bo vse samo sladko, pa bo tretja jed slana in sicer moja zadnja najljubša, ki prav paše za zimske hladke dni – Jota s kislo repo. Recept najdete tukaj.

 

Ne nosim rada rdeče barve, ker imam občutek, da mi ne paše preveč. Vseeno decembra rada oblečem kakšen lep rdeč kos oblačil in se namažem z rdečo šminko že zaradi samega vzdušja. 🙂 Tudi za decembersko oddajo mi je tako najprej padla v oči ta rdeča oblekica, ki je neverjetno topla in udobna. Kombinirala sem jo s plaščem kamelje barve in čudovitimi korekcijskimi očali in sončnimi, ker je na slikanju pošteno sijal sonček. 😉

Vsa oblačila + torbico najdete v Sportinah. Obleka in plašč sta znamke Morgan.

Očala so iz Optike Oblak. 😉 Za prelepe nohtke in frizuro so poskrbele punce pri Prokozmetiki, ličila so vsa od Eve Garden, ki jih najdete tukaj.