Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Peka torte z Ano Klašnjo :)

Peka torte z Ano Klašnjo :)

Če slučajno niste zasledili, prejšnji petek sem vodila Velikonočni kuharski tečaj in moja častna gosta sta bila Ana Klašnja in njen Miha. 🙂 Ker pa je Miha ravno ta isti vikend praznoval rojstni dan, si je Ana zaželela, da ga presenetiva in mu spečeva torto.

Tako je v četrtek s svojim belim twingotom priletela v mojo malo vasico in se začuda na poti do mene ni izgubila. 🙂 Priznam, da bi se sama skoraj zagotovo. 🙂 Po natančnih navodilih je s seboj prinesla vse sestavine in če odštejemo maline, ki so bile res že popolnoma uboge, so bile vse ravno pravšnje.

Ker sva imeli obe polne urnike, sem izbrala torto, ki je res preprosta in za povrhu vsega še brez peke. Tako sva jo skupaj sestavili v momentu. Med pripravo je okrog naju letal in razgrajal moj Timon, ki je bil nad Ano popolnoma očaran. Sploh nad njenimi uhani, ki so začuda ostali do konca v njenih ušesih. 😀

Pa še nekaj utrinkov najinega ustvarjanja. 🙂 Torto pa boste videli v reportaži tečaja. 😉

Ana v elementu :)
Ana v elementu 🙂
Vsi trije v kuhinji. :D
Vsi trije v kuhinji. 😀
Napad nad vanilijevim strokom. :)
Napad nad vanilijevim strokom. 🙂
Timon se je zaljubil. :D
Timon se je zaljubil. 😀
Ustvarjamo :)
Ustvarjamo 🙂

 

Za vse, ki pa še niste opazili. Razpisan je že nov tečaj. Več informacij in prijavo nanj pa lahko oddate tukaj – https://www.aninakuhinja.si/delavnica/spomladanski-tecaj/

Komentarji

  1. Ana, a ti lahko kuhinjo ukradem ? 😛 Čisto v mojem stilu 😀
    P.S: malo šnofam po starejših zapisih, i’m not a stallker i promiss 😛

Komentarja ni mogoče oddati.