Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Otroški avtosedeži, potenje in čudežna prevleka

Otroški avtosedeži, potenje in čudežna prevleka

Ne bi vedela zakaj, vendar so vsi otroški sedeži prevlečeni z najbolj puhastimi toplimi materiali. Nič ne rečem, pozimi je to zelo koristno, vendar poleti zna biti prava nočna mora.

Že tako so oblikovani, da je otrok v njih praktično objet iz vseh strani in ko je vroče, izgleda kot da so v mali pečici. Timon je bil vsakič že po 10-15 minutni vožnji popolnoma preznojen in vsakič ko sem ga vzela iz avta me je skrbelo, da ga bo prepihalo in se bo prehladil.

Moja neuspešna improvizacija z rjuho.
Moja neuspešna improvizacija z rjuho.

Najprej sem poskusila z oblaganjem s plenicami in malimi rjuhami, pa niso nič kaj pomagale. Potem pa sem se lotila poizvedovanja, če obstaja karkoli, kar bi pomagalo, da Timonu v sedežu ne bi bilo tako zelo vroče. Našla sem neko univerzalno prevleko proti znojenju in jo kupila.

Mislila sem si, da najbrž prav velike razlike ne bo, pa sem bila iskreno šokirana nad razliko. Timon je imel običajno popolnoma mokre lase in zadnji del bodija ali majice je bil popolnoma preznojen. Po dolgi vožnji do morja s to prevleko na njegovem sedežu, pa lahko rečem, da je bil komaj kaj moker oziroma praktično nič.

Prevleka je stala tam nekje 20 eurov, kar res ni neko veliko bogastvo. Je univerzalna in na naš sedež recimo paše kot ulita. Vsem mamica, ki se soočate z isto težavo jo toplo priporočam. Vem pa da obstaja kar nekaj različnih, zato delim našo, ker preizkušeno deluje.

Prevleka ima 3D strukturo in tako omogoča kroženje zraka. Izgleda pa takole. Sama sem jo kupila v Pikapolonici in je znamke Altabebe. 😉

altabebe-letna-prevleka-za-avtosedez-1

 

 

 

Komentarji

  1. Najboljša rešitev od veke vekov, za vse letne čase, za vse tipe kože je domača ovčja koža! Pika! 🙂

Komentarja ni mogoče oddati.