Anina kuhinja

Nova previjalna komoda Alondra

Nova previjalna komoda Alondra

malizakladi
 

Že stokrat sem se opekla in počasi me bo izučilo. Kadar kupujem kaj novega, kot prava gorenjka gledam na denar in potem ko pričnem z uporabljanjem te nove zadeve ugotovim, da bi bilo veliko bolje takrat zapraviti euro več in imeti manj dela/popravil/težav zaradi nekvalitetnega izdelka.

Točno to se mi je zgodilo, ko sem za Timona kupovala previjalno komodo. Z dragim sva jo kupila v priznani otroški trgovini in ni bila poceni. Z nami je dve dve leti in pol in vmes so se vsaj 10x zlomila vodila od predalov. Ja, strinjam se da so predali polni oblačil in niso lahki, ampak saj je previjalna narejena z namenom, da bo polna oblačil, torej mora biti tudi narejena dovolj trdno, da se ob malce več teže ne polomi vsak mesec. Da ne omenjam, da se zdaj predali zelo težko odperajo ker sva jih z dragim že tolikokrat popravljala. Kakorkoli mesec nazaj, ko se je to ponovno zgodilo mi je počil film in se se odločila, da kupim novo komodo.

Ta stara je bila locirana v sobi, kjer imava z dragim tudi pisarno (je bila prevelika, da bi pasala kje drugje) in potem me je za povrhu vsega vsakič sproti še skrbelo da bo mali padel dol, ko sem si šla umivati roke. (Liam je bil sicer prve tri tedne res še zelo nemobilen, ampak vseeno se počasi bliža čas, ko bo začel z bolj intenzivnim premikanjem). Iskala sem torej kvaliteto in praktičnost in mogoče komodo, ki jo bom lahko stlačila v kopalnico in imela umivalnik pri sebi.

Iiiin našla sem popooolno. Res, popolna je. 😀 Čisto sem bila presrečna. Ta moja komoda ima koleščke, da jo lahko premikam, perfektno paše v kopalnico in predali drsijo kot po maslu. Nad njo sem se takoj navdušila in iskreno niti ni bila bistveno dražja od tiste prve, če smo že pri temu. Hvala bogu so imeli eno razstavljeno, ker drugače bi jo morala čakati in sem vzela kar tisto – ko sem že ravno pri tem, hvala Mali zakladi, ker ste mi šli tako na roke in sem lahko še naslednji dan prišla ponjo. 🙂 Res ste bili izjemno prijazni! 🙂

Komodo sem napolnila do zadnjega centimetra in prav čuti se čisto drugačna kvaliteta. Nič me ne skrbi, da bo predal kar padel dol. Poleg tega ima vgrajeno še banjico in zelo priročna predalčka za kremice in takšne ter drugačne posodice. Zraven sem dokupila še previjalno podlago in res sem zadovoljna. Žal mi je da se zanjo nisem odločila že za Timona.

Takole pa izgleda —

b750_2315__31932-1459863700-356-300

Katero previjalno komodo pa uporabljate vi?