Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Nova linija luškanih oblačil v sodelovanju s podjetjem Clar

Nova linija luškanih oblačil v sodelovanju s podjetjem Clar

Nikoli nisem preveč časa posvečala kvaliteti oblačil. Malce žalostno ampak priznam, da sem večinoma gledala na izgled in udobje, kadar sem kupovala oblačila zase ali za mojega malčka. Iskreno sploh nisem pomislila, da bi nama lahko nekvalitetni metariali škodovali. Dandanes je večina stvari narejenih na Kitajskem in kvaliteta tam ni ravno prva skrb. Oblačila barvajo z vsemi možnimi kemikalijami in veliko jih lahko resno vpliva na vašo kožo, sploh pa na kožo vaših malčkov. Koža dojenčkov je že tako izredno občutljiva in če ima vaš malček na koži pogosto izpuščaje ali rdečico, preizkusite zamenjati oblačila z bolj kvalitetnimi materiali. Včasih je lahko težava le v tem.

Dokler nisem spoznala Tatjane, mamice, ki stoji za slovensko znamko Clar, priznam da sem bila tudi sama popolnoma nevedna na tem področju. Po dolgem pogovoru sem bila presenečena, da se tudi pri oblačilih skriva toliko nevarnosti. Do podjetja gojim veliko spoštovanje, saj jim prav zares gre za kvaliteto in jim je pomembno kaj ponudijo našim najmlajšim. Pri izbiri materialov ne sprejemajo kompromisov. Vsi njihovi izdelki ustrezajo najzahtevnejšim standardom, ki jih predpisuje Evropska Unija. Še več, materiale jim dobavljajo le najkvalitetnejša podjetja iz Evropske Unije.
Spomin se, ko sem prejela njihov prvi paketek oblačil za Timona. Že na sam otip so se bistveno razlikovala od vseh drugih oblačil. Timon sicer nosi rabljena oblačila in kadar mu kaj kupim, je bolj za mojo dušo, kot kaj drugega. Ampak odkar sem malce bolj spoznala ozadje, lahko povem da kadar že kupujem, prisegam na Clar. Njihovi materiali so daleč najbolj udobni, kvalitetni in pa če ne drugega so oblačila slovenska in tudi to šteje.

S ponosom tako lahko povem, da sem se s podjetjem povezala in skupaj smo ustvarili luškane kompletke za vaše malčke. Sama sem dodala oblikovalsko žilico, oni pa so mojstrsko udejanili moje ideje. Kompletki so prisrčni in ne samo to. Oblačila so kvalitetna in neverjetno udobna.

Kratki kompletek za fantke. Mogoč tudi v dolgi varianti.
Kratki kompletek za fantke. Možni tudi v dolgi varianti.
Kratki kompletek za punčke. Mogoč tudi v dolgi varianti.
Kratki kompletek za punčke. Možni tudi v dolgi varianti.
Midva na etiketi. :D
Midva na etiketi. 😀
Midva z mojim luškanim fantkom. :)
Midva z mojim luškanim fantkom. 🙂

Če bi želeli kompletek za svojo malo malčico ali malčka, jih lahko najdete v moji spletni trgovini in Clarovi spletni trgovini, ter v njihovi trgovini v Mariboru. Tako lepo vabljeni, da udobne in luškane bodije preizkusite tudi sami. 😉

V moji spletni trgovinici pa jih najdete tukaj – https://www.aninakuhinja.si/shop/ 🙂

Pozdravčki,
Ana

Komentarji

 1. )Do you seriously want to take your Visalus home business to a new level.
  Most of them are full of sugar and processed flour. Well,
  mainly because it is tricky to differentiate your
  products and solutions from other providers this sort of as Herbalife, Pharmanex, Usana, Noni,
  or any of the other hundreds of herbal supplement Multi
  level marketing companies about the planet.

Komentarja ni mogoče oddati.