Anina kuhinja

Nov projekt in novi zobek

Nov projekt in novi zobek

Končno pravo vroče poletje. 🙂 Priznam, da se ne bi niti malo pritoževala, če bi bilo malce manj vroče. Vbistvu komaj čakam četrtek, ko je napovedana mala ohladitev. Vsaj upam, da je še vedno tako.

Moji dnevi so popolnoma hektični, saj pripravljam nov večji projekt in sem cel dan popolnoma zasedena. Zaradi tega mi mogoče kakšen dan ne bo uspelo spisati objave. Se pa potrudim, da takrat, ko objave bodo, bodo te toliko bolj zanimive.

Poleg novega projekta, pa se nam seveda vsak dan nekaj novega dogaja z našim malim miškom. Danes sva recimo našla novo pridobitev in sicer očitno je malčku zrastel nov zob in to tam nekje čisto zadaj. Zadnje tedne spi kar dobro (to pomeni zbujanje 1-3x na noč), tako da na kakšen novi zob nisva niti pomislila. Vbistvu sva njegovo malo tečnobico povezovala z vročim vremenom. Mislim, kdo pa v takem vremenu ni malce bolj tečen. Jaz vem da sem. 🙂 Sploh če moja kuhinja pridno dela in imamo v stanovanju neprestano savno. 🙂 Tako pridno uporabljamo zunanji bazenček, da se mali malce ohladi. 🙂 Pa seveda, če je le možno pride še družba. 😉

Timon v bazenčku. :)
Timon v bazenčku. 🙂

Glede na to, da nama mali ne pusti nikakršne inšpekcije po ustih, naju prav zanima če imamo mogoče še kakšen zob za katerega niti ne veva. 🙂 Na žalost še zbirava pogum, da mu usta pretipava s prstom, saj obstaja resna možnost da ostaneva brez njega. Imamo malega grizlija. 🙂

Zdaj pa šibam, Timon namreč že jasno sporoča da je lačen in bi jedel večerjo. Ama ama ama 😀

Želim vam prelep večer,

vaša Ana

 

 

 

 

Komentarji

  1. Hehe Ana, poskusi ga vržti na foro, češ, da mu želiš dati žlico v usta. Takrat moraš hitro izkoristiti čas, ko mali odpre usta, da pogledaš če je kakšen zobek kje skrit v ustih ;). Vsaj tako smo mi prakticirali pri naši mali navihanki, ki je prav tako skrbno čuvala svoje zobke, da nihče ni mogel priti do njih :). Tudi moja mala tečkica je v tej vročih dneh ponoči tečkasta, pa okoli pol noči lepo zaspi.

    1. Katja dobra ideja. Samo da bi kaj videla bi ga morala vsaj 5x pohecat. To bi bil hud 🙂

Komentarja ni mogoče oddati.