Anina kuhinja

Natur aktiv Baby

Natur aktiv Baby

Če vsaj malo spremljate moje delo, potem veste, da sem velika zaprisežnica doma kuhane hrane. Sploh kar se tiče naših najmlajših navihančkov. Brez dvoma je doma pripravljena hrana najboljša, najbolj zdrava in najbolj hranilna. Toda vsi vemo, da včasih priprava hrane doma ni mogoča in za takrat je odlično, če imamo dobro in kvalitetno alternativo.

Ravno zaradi tega razloga sem se odločila, da podprem novo Hoferjevo linijo Natur aktiv Baby. Linija vsebuje večji izbor pripravljenih zelenjavnih, sadnih in mesnih kašic ter kar nekaj različnih instantnih žitnih kašic, ki jih lahko vmešate v sadne sokove ali svoje oziroma nadomestno mleko. Kasneje pa seveda v kravje mleko.

Seveda sem pred svojo odločitvijo imela nešteto vprašanj in lahko priznam, da so me odgovori prepričali. Izdelki so pripravljeni iz skrbno izbrane hrane, ki je proizvedena na najvišji ravni. Naj naštejem nekaj najbolj zanimivih dejstev. Kašice so pripravljene:

  • iz kontroliranega biodinamičnega kmetijstva Demeter in kontroliranega ekološkega kmetijstva,
  • brez gensko spremenjenih sestavin,
  • brez dodanega sladkorja, natrija ali soli,
  • brez glutena ali z nizko vsebnostjo glutena (razen žitnih kaš),
  • brez arom, barvil in konzervansov.

Kljub temu, da naš malček že nekaj časa najraje jé stvari v koščkih in seveda sam (da je ja vse okrog temeljito umazano 😉 ), sva skupaj sprobala prav vse izdelke.  Lahko priznam, da so mu bili zelo všeč. Seveda eni bolj kot drugi, ampak to je seveda popolnoma normalno. Tudi če mu sama skuham brokoli, ga ne bo jedel. Tako mu tudi kašica z brokolijem ni bila všeč. Je bil pa toliko bolj navdušen nad sadnimi, ki so mimogrede tudi meni bile zelo okusne.

Natur aktiv Baby_bio otroška kašica

Najbolj pa nama v najinem starostnem obdobju prav pridejo prav žitne kašice, ki mu jih rada ponudim za zajtrk ali večerjo. Le-te le vmešam v mleko in so pripravljene.

44675_bio_zitna_kasa_01_DPD-1_fa6cb27de5

Jutri, 21. 4., ob 11-ih, v Minicity-ju (BTC city , Hala A – http://minicity.si/)  bo uradna predstavitev nove linije Natur aktiv Baby, kjer bom tudi sama pokazala, kako zanimivo pripraviti žitno kašico za svojega malčka. Vsem mamicam, ki bodo obiskale Minicity s svojimi otroki, bodo na voljo tudi brezplačni vzorci izdelkov. Zanje povprašate pri sprejemnem pultu. Mamice boste tako lahko preizkusile izdelke, malčki pa se bodo v tem času igrali. 😉

Upam, da se vidimo,

vaša Ana