Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Najlepši vikend v mojem življenju :)

No, pa sem končno doma.  Brez problema bi lahko tam ostala še celo življenje, ker je bilo naravnost čarobno. 🙂 Priznam, moj zaročenec (nič več fant 😉 ), me res zna razvajati. 🙂 Hvala Kristijan!

Da pa najprej razložim kaj pomeni njegov naslov – Sneaky Kiki. Že od majhnega ga namreč doma kličejo Kiki, in tako ga kličem zdaj tudi jaz. (poleg vseh imen po majhnih živalicah, ki sem mu jih dala-mišek,  mucek, žabica,… ;)) Kadar kaj ušpiči, pa mu vedno rečem sneaky Kiki.
Od kje mi to, si lahko pogledate v dodanem videu. Za vse tiste, ki ne razumete angleško. Video prikazuje reakcijo dveh otrok, ki naj bi jima mami pojedla vse sladkarije, ki sta jih nabrala za noč čarovnic. Seveda se to ni zares zgodilo, je pa reakcija malčkov naravnost očarljiva. 🙂

No, torej to sem vam zdaj pojasnila. Upam, da vas je video nasmejal. 😉

Ljubka hiška ali bolj graščina (ker ni bila ravno majhna), kamor me je peljal Kristijan,  pa je poleg neverjetno lepega izgleda vsebovala tudi eno izmed najboljših restavracij v tem predelu Škotske. Moj dragi je očitno mislil na vse. Tako sem samo za vas poslikala in posnela prav vse kar sem kulinaričnega tam doživela. In tako bom poleg nekaj luštnih idej/receptov za božična darila, naslednjih 14 dni objavljala moje kulinarične utrinke iz Škotske. Poleg utrinkov sem dobila tudi kar nekaj avtentičnih škotskih receptov, katere bom preizkusila in jih seveda delila z vami.

Ste pripravljeni na 14 dni kulinaričnih Škotskih objav? Jaz že komaj čakam! 😉

Komentarji

    1. Veš, da sva se s Kristijanom prav smejala ko sva se spomnila na najino debato. 😉 Je pa bil prejšnji prstan poskusni zajček, da je izvedel mojo velikost, hehe. :))

      Hvala Maja 😉

      Upam, da tudi k tebi kmalu pride tapravi prstan. 😉

Komentarja ni mogoče oddati.