Anina kuhinja

Moja pot in nova očala

Moja pot in nova očala

Živo se spomnim popoldneva, v katerem sem med sprehodom s Kristijanom prvič sanjala o tem, da bi nekoč moje ustvarjanje receptov, vsebin za splet in kuharic predstavljalo mojo službo. To je bilo več kot 12 let nazaj in takrat je bilo to zares nekaj, kar se je zdelo kot sanje. Nekaj, kar nikoli ne bo zares mogoče, sploh v naši mali Sloveniji. Zavedala sem se, da bo moja spletna stran v najboljšem primeru predstavljala moje popoldansko delo, ko bom prišla iz službe in bom na njej objavljala, zato ker to rada delam in nikakor ne zaradi zaslužka. Da ne govorim o želji po kuharici – prepričana sem bila, da mi to zares najbrž nikoli ne bo uspelo narediti. Zdelo se je tako daleč in neuresničljivo.

Zdaj, ko razmišljam, se mi tisto popoldne in tista Ana zdita tako daleč stran, kot bi bila v prejšnjem življenju. Po drugi strani pa se živo spomnim navdušenja nad novim poglavjem v mojem življenju, ki ga je predstavljal moj prvi kuharski blog Ljubezni polna skleda in novo spoznana ljubezen do kulinarike. Ta ljubezen je bila sicer vedno v meni, ampak nekako ji do takrat nisem dajala velikega poudarka.

Priznam, da sem še leta po začetku strani s strahom čakala trenutek, ko mi ustvarjanje receptov in delo na spletu ne bo več predstavljalo takšnega užitka. Začudena sem, da je ta kvečjemu zrasla in zaenkrat ni občutka da me bo kdaj zapustila. Rada delam to kar delam. In dobesedno vsak dan se zahvalim, da sem našla svojo strast ter da opravljam mojo službo zares z užitkom.

Nikoli si nisem mislila, da splet lahko postane služba in še zdaj, ko me kdo vpraša, kaj zares počnem, mu ne morem odgovoriti z besedo, ki predstavlja en poklic. Moja služba je nekaj novega in mislim, da še nima niti prave besede. Nekateri ji pravijo vplivništvo, ampak sama menim, da je veliko več kot le to. To je le en del zgodbe, ki je posledica dobrega dolgoletnega dela. Moje delo je ustvarjati vsebine, recepte, ponujati ideje, pokazati kaj novega – moje delo je pravzaprav, da vam olajšam kakšno idejo za obrok, vam pokažem kaj novega, z vami komuniciram. Če bi lahko primerjala s čimerkoli, bi najbrž lahko rekla, da je podobna ustvarjanju kulinarično/življenske revije – ampak z osebno noto, ker z vsem kar naredim, z vami delim delček sebe. Plus pa je gotovo ta, da je za vas zastonj in da me lahko v zvezi z vsem kaj vprašate, jaz pa vam z veseljem odgovorim, kolikor je v moji moči.

Sicer priznam, da se mi zdi, kot da vas poznam. Da vem, kaj vam je všeč, kakšne recepte imate radi, kakšne teme vas zanimajo. Pa vseeno se z vsebinami trudim ponuditi neko raznolikost. Ker je moja služba pravzaprav namenjena vam, ki me berete, so vaše mnenje/želje zame najbolj pomembne. V ta namen sem ustvarila anketo o mojih vsebinah/receptih/temah, o katerih pišem in bi vas prosila, da si vzamete minutko in delite svoje preference o tem kakšne vsebine imate pri meni najraje in jih želite tudi vnaprej.

Povezava do ankete: https://forms.gle/74VDwFc4U5xnUQ6AA

Poleg kuhinje je moja pisarna kar takole – na kavču za računalnikom. In letos sem si za spodbudo privoščila še nova očala. Že leta sem si želela očala z zlatimi okvirji in ta so se mi zdela perfektna. Tako sem pripravljena na pisanja vsebin, receptov, in odgovorov na vaša sporočila. 🙂

Ker je slika za ta članek nastala z njimi, sem v članek vpeljala sodelovanje s spletno trgovino Moje leče, od koder očala so – za vse, ki me boste spraševali. 😉

Za vse, ki za svojo službo prav tako uporabljate očala, pa sem tudi za vas izprosila kodo za popust. Koda ANA20 – velja za 20% popust na vse Topvue lečke, in ANA30 – velja za 30% popust na vse Cruelle očala (sončna in korekcijska). Kodi veljata do polnoči do 8.2.2021 v spletni trgovini Moje leče.

Komentarji

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.