Anina kuhinja

Moj dan in super družba

Moj dan in super družba

Moje življenje se zadnja leta vrti okrog malčkov in družine. Večina dni sem torej njun igralni center. Kadar imata umazana usta nikoli ne pozabita obrisati hrano v moja oblačila, še preden ju uspem obrisat s krpico. Tako sem ponavadi po celem dnevu prepotena kot iz maratona, in napojena z vsemi madeži in vonjavami mojih malih navihančkov.

Moj vsakdan 4 leta nazaj, preden je na svet prišel Timon pa je bil popolnoma drugačen. S snemanji in vsemi dogodki, sem večino dni bila konkretno urejena in dnevi celotnevnega razvajanja, ličenja, friziranja so bili skoraj stalnica.

Že lep čas se tako nisem za polovico dneva prepustila umetnikom ličenja, frizure … sploh pa zdaj tak čas znam veliko bolj ceniti kot včasih. Danes je bil eden takšnih dni in počutila sem se kot da grem na mini dopust, razvajanje, počitek. 🙂 Sedela sem na stolu in se prepustila čopičem in svinčnikom pod spretno roko umetnika Emperatrizz, ki je mimogrede pravi kulinarični navdušenec. Poleg tega da sem o njegovem delu slišala že ogromno pohvalnega, je eden redkih vizažistov, katerega make-up, mi je na meni dejansko bil zelo všeč. Imela sem srečo da sem ga končno spoznala tudi v živo in veliko srečo da je bil fotograf prav Tibor Golob, ki je po mojem mnenju v samem vrhu fashion fotografije. Najboljši tim kar bi si jih lahko zaželela in tako pristna topla karakterja.

Da še izdam, fotografiranje in ličenje je potekalo za revijo Grazia in to bo moj prvi članek v njej. Iskreno že komaj čakam, da do mene pridejo Tiborjeve fotografije in ko bo revija zunaj, jih seveda podelim tudi z vami.

image2-2

image3

image1-2