Zaradi kolektivnega dopusta bodo vsa naročila oddana med 28.6. in 14.7. v dostavo predana 15.7.2024. Hvala za razumevanje.

Anina kuhinja

Moj 3. teden po porodu

Moj 3. teden po porodu

AK_Pasica-SpletnaStran-AKzNiDM

1. teden | 2. teden

2016-08-08 11.14.32-2

Kilogrami:

Ta teden sem ostala na teži od prejšnjega tedna. Torej imam še vedno cilj izgube 6 kg. Glede na to da so od poroda minili šele trije tedni se s tem ne mislim tudi malo ne obremenjevati.

Počutje:

Počutim se super, če odštejem da sem zelo neprespana. Nekako sem se naučila da odmislim mojo neprespanost, ker proti njej ne morem prav nič narediti. Treba bo preživeti še slabo leto brez spanca, potem pa bom mogoče začela malce bolje spati. Mogoče pa me Liam preseneti in začne zelo dobro spati že pri 6 mesecih – kaj pa veš. 🙂 Sama sicer zelo dvomim, ker sem prepričana da nas bodo zobki držali pokonci še lep čas, kot so nas pri Timonu. Potem pa samo upam, da ne dobimo kakšne smotane alergije.

Ta teden sem se vsak dan odpravila na kratek sprehod. Če ne grem z vozičkom, pa grem s Timonom en krog po vasi.

Dojenje in čišča:

Očitno imam mleka več kot dovolj, saj se Liam redi pred mojimi očmi. Pravi debelušček je. Prav tako izgleda kot da se je ponudba mleka že skoraj ustalila. Pri Timonu je to trajalo tri mesece. V dojenju vedno bolj uživam in vesela sem da nama je steklo, saj sem si zelo želela dojiti tudi Liama. Dojenje mi je poleg vsega strašno pomembno tudi iz vidika alergij, saj naj bi polno dojenje skoraj 100% preprečevalo alergije. Torej bova vsaj prve 4-5 mesecev alergijam ušla. Potem pa je zaščita pred alergijami manjša, toda še vseeno je.

Čišča se je zmanjšala le na manjši izcedek, ki pa se nikakor ne želi ustaviti.

Trebušček:

Trebuščka nimam več veliko. Se spravim v že kar nekaj oblačil. No veliko jih ne spravim nase tudi zaradi tega ker so moje prsi vsaj dve številki večje.

Linea negra ostaja. Učinkov poporodnega pasu, pa tudi še nisem opazila.

 

1. teden | 2. teden

AK_Pasica-SpletnaStran-AKzNiDM